CO-CREATIE

Onder professionele begeleiding van Nicky worden de deelnemers op een spontane manier uitgenodigd en aangemoedigd om deel te nemen aan het creatieve proces en het kunstwerk dat samen gemaakt wordt.

Enkele bezoekers gingen u al voor. Neem hier een kijkje hoe dat er aan toe ging.


Human connection through creativity.


Op zoek naar een inspirerende en creatieve beleving op maat van jouw bedrijf? Wil je jouw bedrijf op een originele manier visualiseren? ARTKOM ontwikkelt bijzondere ervaringen in het kader van een teambuilding, VIP-evenement, productlancering, … . 


Bezielster Nicky Myny neemt je mee op sleeptouw met een co-creatie die ongetwijfeld een onvergetelijke en verrassende uitkomst kent voor jouw bedrijf. Ervaring staat niet centraal, wel visuele expressie en zinvolle interactie tussen alle deelnemers. (Her)ontdek je eigen creativiteit samen met je collega’s en sta versteld van hoe samen beeldend creëren kan zorgen voor een inspirerende boost op de werkvloer én in ieders persoonlijke leven. 


Enkele bedrijven gingen u al voor. Zo creëerde Nicky samen met Roche Pharmaceutical een live-painting installatie voor een internationaal Leadership Summit. Alle deelnemers werden uitgenodigd om te co-creëren op doek en Nicky zorgde tenslotte voor gepersonaliseerd artwork met een geschilderd portret over de co-creatie. 


Duur: +/- 3,5 uur

Vanaf 2 tot 60 deelnemers

Offerte op aanvraag. Hapjes en drankjes kunnen ook voorzien worden.


CO-CREATIE
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x