CORPORATE CO-CREATIE

Artkom heeft bijzondere, creatieve ervaringen ontwikkeld voor bedrijven, variërend van team-building tot VIP-evenementen en productlanceringen tot family fun days. Het is onze missie om intensieve creatieve sessies op maat te leveren die inspirerend, vermakelijk en onvergetelijk zijn!

Creatief en zinvol
Uw bedrijf visualiseren


ARTKOM biedt specifieke, positieve, productieve en creatieve ervaringen op maat die de deelnemers op een natuurlijke manier aanmoedigen om deel te nemen aan het creatief proces en het kunstwerk dat gemaakt wordt. 

Creativiteit en visuele expressie zijn krachtige geleiders om persoonlijkheden te doen ontwaken, in gesprek te gaan en zinvolle interactie te starten. 

Wij helpen u bij het maken van jouw onvergetelijk en onderscheidend bedrijfsevenement.

INCHECKEN IN DE LOFT?

Voor wie? Voor bedrijven die zichzelf op een originele manier willen visualiseren en eventueel willen heruitvinden door een co-creatie aan te gaan.

Door wie? Nicky Myny is jouw beeldend kunstenaar die met je mee denkt om het bedrijf via een kunstzinnig concept te vertalen tot een authentieke beleving en kunstwerk.

Waar? ARTKOM, een 270 m² atelier aan de Vaart in Leuven in de voormalige conservenfabriek van Marie Thumas, een plaats die geschiedenis ademt en waar het oude zich verbindt met het nieuwe. Of op verplaatsing. 
CORPORATE CO-CREATIE
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x