CREATIEVE DETOX

Zou je meer rust, flow en voldoening in je leven willen? Twijfel je aan jezelf, je job of sta je op een onbeslist kruispunt in je leven? Ben je je energie, levensvreugde of het contact met je intuïtie kwijt en wil je keuzes maken die dichter bij jezelf en jouw passies liggen?

ARTKOM is designed to help you draw the shapes for change.


De kracht van creativiteit & intuïtie
Diep vanbinnen weet je precies wat je nodig hebt, maar jouw dominerende en stresserende gedachten, sterke overtuigingen of een strak geplande agenda houden jou gevangen. Het vraagt moed om de controle los te laten, van hoofd naar hart te gaan en de verbinding met je intuïtie opnieuw te herstellen. Door je creativiteit aan te wakkeren en je inspiratie te laten stromen kan je tot rust komen, blokkades opheffen, je energieniveau weer op peil krijgen, stress reduceren en je zelfvertrouwen boosten. 

ARTKOM is jouw inspiratieloft, jouw creatieve cocon, jouw oplaadpunt om je accu te vullen en je energie opnieuw te laten stromen.


Intuïtief schilderen en meer…
Om jouw creatieve energie op gang te brengen, gaan we in de loft op zoek naar jouw favoriete hoekje. Stoffen, verf, kralen, kleurpotloden, magazines, boeken, liedjes, druk- en naaimachines… we activeren al jouw zintuigen en horen, zien, ruiken, voelen en proeven wat jou prikkelt. Je hoeft absoluut geen kunstzinnige of creatieve achtergrond te hebben, integendeel. We gaan intuïtief aan de slag en samen ontdekken we wat voor jou wel of niet werkt. We maken op jouw tempo een juweel, jurk, schilderij, collage, video, moodboard of een combinatie. We vertragen en verdwalen, creëren en verwonderen, luisteren en kijken zonder te oordelen.

Vanuit je intuïtie ontwikkelen we jouw eigen visuele taal die helpt om je lichaam en geest opnieuw te connecteren, je gedachten te ordenen, te inspireren of je nieuwe koers te bepalen. 


INCHECKEN IN DE LOFT?

Voor wie? Voor wie wil ontsnappen aan de dagelijkse routine en werkstress om plaats te maken voor ontspanning, inspiratie en zelfontplooiing ten gunste van je gezondheid, relaties, gezin, carrière, enz.

Door wie? Nicky Myny is jouw ervaren inspirator, mediator, jouw ‘sparkle manager’ met een oprechte drive en passie om jou individueel of in groep te begeleiden in dit creatief proces.

Waar? ARTKOM, een 270 m² atelier aan de Vaart in Leuven in de voormalige conservenfabriek van Marie Thumas, een plaats die geschiedenis ademt en waar het oude zich verbindt met het nieuwe.

CREATIEVE DETOX
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x