ARTKOM

ARTKOM JAM

Een jam is een sessie op een afgesproken plaats en tijdstip waarbij mensen samenkomen om onvoorbereid al improviserend te creëren. Dit kan muzikaal maar in ARTKOM doen we dit beeldend. 

Sommige mensen jammen op muziek, maar in ARTKOM jam je op doek.

In het dagelijkse leven kunnen we onze gedachten in woorden omzetten, maar dit kan ook op doek. Op die manier kunnen schilderijen ook tot leven komen als een een afdruk van onze (innerlijke) leefwereld. De ARTKOM jamsessies zorgen ervoor dat je op een spontane manier deze gevoelens en ideeën kan visualiseren.

We leggen de focus niet op het aanleren van nieuwe schildervaardigheden of technieken, wel op het bewegen en inspireren van onze gasten zodat ze vrij zijn om te schilderen wat ze op dat moment willen. Je kan deelnemen om emoties te kunnen uitdrukken, stress te verlichten of de geest te ontspannen, gewoon voor het plezier of om speciale momenten en gevoelens vorm te geven. De Jamsessies vinden steeds plaats in een goed uitgeruste, gezellige en inspirerende omgeving, inclusief professionele begeleiding, en geven je de kans om op eigen tempo de schilderkunst te verkennen.

Hou zeker onze agenda in de gaten voor de special editions waarbij inspiratoren (vb. zangeres, percussionist, danseres, dichters, … ) jou een onverwachte, creatieve boost kunnen geven.Inbegrepen in de ARTKOM JAM:

  • een canvas 50x50cm dat je nadien mee naar huis mag nemen
  • gebruik van schilder- en tekenmateriaal 
  • professionele begeleiding van Nicky Myny tijdens het creatieve proces

Wij voorzien een lekker hapje & drankje bij aankomst en garanderen kleine groepen (max. 10 personen) om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan elke deelnemer.
ARTKOM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x