NIEUWS & AGENDA

VERRASSINGSPORTRET

Deze workshop is een dubbele en dikke verrassing! Niet alleen de gezellige schildersessie die jullie in het atelier delen, maar ook het eindresultaat zijn blijvende herinneringen voor het leven.

Lees meer

KINDERJAM

Is jouw kind gek op schilderen? Schuilt er een groots artiest in jouw dochter of zoon? Organiseer een waanzinnige KINDERJAM tijdens hun verjaardagsfeest. En vier je allerliefste in alle geuren en kleuren!

Lees meer

ARTKOM JAM

Bij ARTKOM kan je deelnemen aan een ontspannende jamsessie die je innerlijke artiest doet heropleven en waarbij je je kan ontspannen en genieten van een lekker drankje. Hier kan je een levendige en kleurrijke jamsessie volgen die iedereen de kans biedt om een eigen kunstwerk te maken!

Lees meer

STRATEGY WAR ROOM

ARTKOM bood het KICK team een inspirerende omgeving om samen een creatieve en/of strategische uitdaging aan te gaan. Door een weloverwogen combinatie van inrichting, facilitator en proces (methodiek) maakten zij de ideeën voor en door KICK zichtbaar.

Lees meer

CORPORATE CO-CREATIE TIJDENS SEMINARIE

Voor een internationaal Leadership Summit van Roche Pharmaceutical werkte ARTKOM samen met DAFT Creative Production.

Lees meer

REACTABLE EXPERIENCE

Experimenteer samen met muziek en maak jullie eigen soundtrack! Dankzij de visuele en tactiele interface van de Reactable kan iedereen samenkomen, ontdekken, interageren en muziek creëren.

Lees meer

CREATIEVE BOOST

Heb je een creatief beroep of een kunstzinnige hobby en ben je op zoek naar een sparringpartner, coach, inspirator om jouw artistieke ideeën te verfijnen, te personaliseren of te versterken? Ben je ergens vastgelopen in je creatief proces en heb je nood aan een inspiratieboost?

Lees meer

OPEN ATELIER

Voor wie wil werken aan eigen work-in-progress kan gebruik maken van een uniek maandabonnement.

Lees meer

HERBELEEF DE MUZIKALE WIJNPROEVERIJ

In augustus konden we genieten van een unieke combinatie in ARTKOM. Wijn proeven en ontdekken tijdens een optreden van Mishima in het kader van het project #dotzenitsdorigen. In dit project gaan muziek, wijn, kunst en gastronomie hand in hand om de Catalaanse cultuur te promoten.

Lees meer

SLOW SESSION INTUITIVE PAINTING

Samen schilderen bevordert interactie, lokt spontaniteit uit en resulteert in grote tevredenheid en meer verbondenheid bij de deelnemers. Leer elkaar op een ongedwongen manier beter kennen of verstevig het contact dat er reeds was.

Lees meer

LADIES AFTERNOON: SCHILDEREN + HAIRSTYLING & MAKE-UP ADVIES

Feeling good is the new luxury Zin om in de watten gelegd te worden met een gelaatsverzorging en daarnaast ook begeleid te worden met het maken van een authentiek schilderij? Wij ontvangen je graag in het atelier op zaterdag 2 februari 2019. Ladies, dit is pure me-time! Kom en ontdek ARTKOM. Kom alleen of met je vriendinnen. We koelen de cocktails alvast en zetten de koffie en lekkers voor je klaar. investeer in jezelf!

Lees meer

LADIES NIGHT: SCHILDEREN + GELAATSVERZORGING

Zin om in de watten gelegd te worden met een gelaatsverzorging en daarnaast ook begeleid te worden met het maken van een authentiek schilderij? Wij ontvangen je graag in het atelier op donderdagavond 24 januari 2019. Ladies, dit is pure me-time! Kom alleen of met je vriendinnen! We koelen de cocktails alvast en zetten de koffie en lekkers voor je klaar. investeer in jezelf! Feeling good is the new luxury ;-)

Lees meer

ARTE REAL

Arte Réal is een unieke collaboratie die ontstaan is uit een mooie ontmoeting tussen twee pure mensen.

Lees meer

SOCIAL STYLING VOOR BEDRIJVEN

Voor starters, ondernemers, kmo’s, bedrijven, marketingbureaus die hun branding en social media styling grafisch en inhoudelijk op punt willen zetten, creatief en origineel…

Lees meer

ARTKOM HUREN

Zoek je een exclusieve ruimte of studio in Leuven om te huren voor fotoshoots of video opnames? Wil je in een intieme locatie een akoestisch concert of dansvoorstelling organiseren? Ben je op zoek naar een mooie artistieke ruimte voor een creatieve brainstorm of een product launch?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x