NIEUWS & AGENDA

CREATIEVE DETOX

Ontluik je creativiteit in een ontspannen en inspirerende sfeer!

Lees meer

SLOW SESSION INTUITIVE PAINTING

Samen schilderen bevordert interactie, lokt spontaniteit uit en resulteert in grote tevredenheid en meer verbondenheid bij de deelnemers. Leer elkaar op een ongedwongen manier beter kennen of verstevig het contact dat er reeds was.

Lees meer

LADIES AFTERNOON: SCHILDEREN + HAIRSTYLING & MAKE-UP ADVIES

Feeling good is the new luxury Zin om in de watten gelegd te worden met een gelaatsverzorging en daarnaast ook begeleid te worden met het maken van een authentiek schilderij? Wij ontvangen je graag in het atelier op zaterdag 2 februari 2019. Ladies, dit is pure me-time! Kom en ontdek ARTKOM. Kom alleen of met je vriendinnen. We koelen de cocktails alvast en zetten de koffie en lekkers voor je klaar. investeer in jezelf!

Lees meer

LADIES NIGHT: SCHILDEREN + GELAATSVERZORGING

Zin om in de watten gelegd te worden met een gelaatsverzorging en daarnaast ook begeleid te worden met het maken van een authentiek schilderij? Wij ontvangen je graag in het atelier op donderdagavond 24 januari 2019. Ladies, dit is pure me-time! Kom alleen of met je vriendinnen! We koelen de cocktails alvast en zetten de koffie en lekkers voor je klaar. investeer in jezelf! Feeling good is the new luxury ;-)

Lees meer

ARTE REAL

Arte Réal is een unieke collaboratie die ontstaan is uit een mooie ontmoeting tussen twee pure mensen.

Lees meer

HERBELEEF DE MUZIKALE WIJNPROEVERIJ

In augustus konden we genieten van een unieke combinatie in ARTKOM. Wijn proeven en ontdekken tijdens een optreden van Mishima in het kader van het project #dotzenitsdorigen. In dit project gaan muziek, wijn, kunst en gastronomie hand in hand om de Catalaanse cultuur te promoten.

Lees meer

SOCIAL STYLING VOOR BEDRIJVEN

Voor starters, ondernemers, kmo’s, bedrijven, marketingbureaus die hun branding en social media styling grafisch en inhoudelijk op punt willen zetten, creatief en origineel…

Lees meer

ARTKOM HUREN

Zoek je een exclusieve ruimte of studio in Leuven om te huren voor fotoshoots of video opnames? Wil je in een intieme locatie een akoestisch concert of dansvoorstelling organiseren? Ben je op zoek naar een mooie artistieke ruimte voor een creatieve brainstorm of een product launch?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x