ARTKOM HUREN

ARTKOM HUREN

Zoek je een exclusieve ruimte of studio in Leuven om te huren voor fotoshoots of video opnames? Wil je in een intieme locatie een akoestisch concert of dansvoorstelling organiseren? Ben je op zoek naar een mooie artistieke ruimte voor een creatieve brainstorm of een product launch?


ARTKOM is a canvas to your imagination and inspiration.De kracht van een inspirerende ruimte
ARTKOM is een stijlvol atelier in de herbestemde conservenfabriek Marie Thumas aan de Vaart in Leuven. Deze ruime industriële loft werd smaakvol ingericht met verschillende hoeken en sferen: een bruine jazzy lounge, een witte ruimte met een knipoog naar Scandinavisch design, een strakke bar met trendy toets, een kleurrijk atelier met schildersezels en doeken, een volledig ingericht naaiatelier voor designers (mode, podiumkostuums, juwelen…) en twee lege pure ruimtes in zwart en wit voor multifunctioneel gebruik.


ARTKOM is een plaats waar verschillende mensen en energieën kunnen samenkomen en waaruit nieuwe samenwerkingen kunnen volgen.Atelier huren voor een dag?

Ben je als kunstenaar, muzikant, fotograaf, videomaker, particulier of bedrijf op zoek naar een originele locatie voor jouw evenement? Kom langs voor een bezoek aan ons atelier want wij denken graag met u mee! 


Kom de mogelijkheden ontdekken van ARTKOM.


ARTKOM HUREN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x