ARTKOM

CREATIEVE BOOST

Heb je een creatief beroep of een kunstzinnige hobby en ben je op zoek naar een sparringpartner, coach, inspirator om jouw artistieke ideeën te verfijnen, te personaliseren of te versterken? Ben je ergens vastgelopen in je creatief proces en heb je nood aan een inspiratieboost?

ARTKOM is a creative hub where you will find your authentic voice.


De kracht van authenticiteit
Als kunstenaar heb je gevoel voor kleuren, klanken, beelden en vormen en wil je artistiek, inspirerend maar vooral authentiek zijn. Je hebt de vrijheid om jouw eigen kunst te creëren, maar soms kan die vrijheid ook beklemmend aanvoelen. Je geraakt geblokkeerd in je hoofd of je laat je ontmoedigen door je omgeving of belemmerende situaties. Heb je net dat extra duwtje nodig om jouw nieuwe plaat, kunstwerk of collectie af te werken of zoek je een artistieke sparringpartner om jouw creativiteit en energie opnieuw te laten stromen?

ARTKOM is jouw inspiratieloft, jouw creatieve hub, een meeting point voor (semi)professionele kunstenaars die willen creëren, 100% puur.


Kunst, muziek, mode en meer…
ARTKOM is een doe- en denkcentrum voor de creatieve sector. In ons 270 m² grote kunstatelier in Leuven maken we letterlijk en figuurlijk ruimte om te musiceren, schilderen, ontwerpen, reflecteren, inspireren, exploreren en creëren. Iedereen wordt individueel begeleid in zijn of haar project met veel respect voor de artistieke ideeën en eigenheid van elke kunstenaar. Dus, geen grote coaching theorieën of praktijkgerichte knowhow maar wel veel energie, inspiratie, passie, positivisme en een heerlijke kruisbestuiving in een inspirerend atelier.

ARTKOM biedt een podium voor kunstenaars die hun (co)creaties en authentieke artworks willen tentoonstellen.


INCHECKEN IN DE LOFT?

Voor wie? Voor creatieve beroepen, (semi)professionele kunstenaars, muzikanten, modeontwerpers, juweelontwerpers, fotografen, grafisch designers, freelancers…

Door wie? Nicky Myny is kunstenares, modeontwerpster & grafisch designer, die met een open blik en een oprechte drive & passie jou individueel of in groep begeleidt in je creatief proces.

Waar? ARTKOM, een 270 m² prachtig en inspirerend atelier aan de Vaart in Leuven in de voormalige conservenfabriek van Marie Thumas, een plaats die geschiedenis ademt en waar het oude zich verbindt met het nieuwe.

ARTKOM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x