ARTKOM

CREATIEVE DETOX

Feeling good is the new luxury

Zin om 3 avonden te vertoeven en te creëren in een inspirerende loft?  Wij ontvangen je graag in het atelier op 3 donderdag avonden. Ladies & gents, dit is pure me-time! Je krijgt een rondleiding in het atelier en ontdekt de materialen waarmee je kan werken. 


Na een welkomstdrankje en korte kennismaking neem je plaats aan je eigen schilderplek.  Je krijgt een persoonlijk startpakket en je mag gebruik maken van de materialen in het atelier. 

We gaan aan de slag met opdrachten om je creativiteit te ontluiken en wekelijkse thema's bieden een houvast. Maar... geen paniek! Voel je vrij om je eigen ideeën los te laten op doek. Want jou in die creatieve flow krijgen, dat is ons doel! 


Deelnameprijs: €215

Wat is inbegrepen in de deelnameprijs?

- 3 donderdag avonden van 18u30-21u30: 28 februari, 7 en 28 maart 2019 

- ontvangstdrankje

- begeleiding van het ARTKOM team

- je persoonlijk startpakket bevat 4 canvassen: 1 opgespannen doek van 40x50cm en 3 canvassen van 25x25cm

- je mag gebruik maken van de materialen in het atelier zoals penselen, schorten, ... en verbruiksmaterialen zoals papier, potloden, pastelkrijt, acrylverf, viltstiften, inkt, ...

- onbeperkt verse thee, sterke koffie en lekkers

Om de kwaliteit van deze beleving ten volle te garanderen, werken we in kleine groepen.  Snel je plaats reserveren is de boodschap! 

Wens je meer of andere formaten van canvas te gebruiken? Dan biedt ARTKOM jou de aankoopmogelijkheden in het atelier.

Kom en ontdek ARTKOM. Kom alleen of met je vriendinnen. We koelen de wijn alvast en zetten de thee, koffie en lekkers voor je klaar. Investeer in jezelf!


ARTKOM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x