ARTKOM

OPEN ATELIER

ARTKOM is een plaats waar verschillende mensen en energieën kunnen samenkomen en waaruit nieuwe samenwerkingen kunnen volgen.

Voor wie wil werken aan eigen work-in-progress kan gebruik maken van een uniek maandabonnement.
Dan kan je je eigen kunstwerk  maken zonder de last te hebben om alle materialen te moeten kopen en je thuis te installeren. Door al het gereedschap voor handen te hebben, zal je efficiënter kunnen werken. Bovendien is het ook motiverend om tussen andere creatievelingen te werken. Je hebt  een variëteit aan materialen, verschillende gereedschappen, penselen in vele maten en zelfs haardrogers om speciale effecten te creëren of het droogproces te versnellen.

ARTKOM kan jouw eigen atelier worden in een inspirerende omgeving die creativiteit fluistert! Zo kan je desgewenst tijdens de openingsuren van het Open Atelier komen creëren in ARTKOM. Je kan altijd vragen stellen aan de atelierverantwoordelijke. 

ARTKOM is a canvas to your imagination and inspiration

INCHECKEN IN DE LOFT?

Voor wie? Voor wie de CREATIEVE DETOX gedaan heeft en wil verder werken aan eigen work-in-progress.

Door wie? Nicky Myny of een andere atelierverantwoordelijke is permanent ter plaatse in geval je vragen hebt.

Waar? ARTKOM, een 270 m² atelier aan de Vaart in Leuven in de voormalige conservenfabriek van Marie Thumas, een plaats die geschiedenis ademt en waar het oude zich verbindt met het nieuwe.

ARTKOM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x