ARTKOM

SOCIAL STYLING VOOR BEDRIJVEN

Met welke kleuren, fonts, foto’s en logo’s presenteer je jouw onderneming online en offline? Hoe visualiseer je jouw unieke bedrijfs-DNA in een sterke en passende communicatiestijl? Wil je op een toffe en creatieve manier zelf jouw branding uitwerken? 

ARTKOM to authentically stand out from the crowd on social media.   

De kracht van originaliteit
Om als bedrijf op de radar te komen van potentiële klanten is het belangrijk om op een authentieke en positieve manier te communiceren en connectie te maken met jouw doelgroep. In deze digitale tijden is een goede website een must, een sterke branding noodzakelijk én social media hot en trending. Maar is er visueel en inhoudelijk een rode draad in jouw online communicatie? Bereik je de juiste doelgroep? Met andere woorden, heb je als bedrijf nagedacht over jouw social styling?  

ARTKOM begeleidt bedrijven, ondernemers en starters met het visualiseren van hun authentieke bedrijfsidentiteit, branding en social styling.

Moodboards en meer…
ARTKOM is geen marketingbureau pur sang, maar wel een artistieke loft waar we met stoffen, verf, kleuren en materialen aan de slag gaan om moodboards en een grafische look te creëren in lijn met jouw bedrijfsidentiteit. Sfeervol, zakelijk, creatief, warm, technisch, trendy of kleurrijk? Samen met jou (en je team) bepalen we de visuele richtlijnen zoals kleuren, typografie, beeldkeuze, vorm- en belevingsaspecten. Klaar voor de volgende stap? Dan organiseren we graag een brainstorm om een social media of communicatieplan op te stellen, 100% in lijn met jouw bedrijfsidentiteit.

ARTKOM werkt een sterke grafische en inhoudelijke branding en social media strategie uit zodat jouw bedrijf online kan knallen.

INCHECKEN IN DE LOFT?


ARTKOM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x