ARTKOM

VERRASSINGSPORTRET

Deze workshop is een dubbele en dikke verrassing! Niet alleen de gezellige schildersessie die jullie in het atelier delen, maar ook het eindresultaat zijn blijvende herinneringen voor het leven. Een gepersonaliseerd portret wordt voorbereid aan de hand van een foto. Jullie schilderen de verschillende vlakken in via een kleurenindex.
Je hebt hier geen ervaring voor nodig!
 
De prijs hangt af van de voorbereiding, de grootte, het aantal afgebeelde personen, het aantal kleuren en de details... Ook hier heb je de optie op een digitale uitnodiging, gepersonaliseerde welkomstkaarten en een making-of video!

Heb je interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee! 

Enkele gasten gingen je al voor:


Een vierluik van je (groot)moeder schilderen? Vier dochters en twee kleinkinderen waagden zich eraan, samen met Moeke. Tot ontroering toe was het een prachtige namiddag. Vol vreugde, liefde, kleur en spontaniteit!  


 VIDEO >>


Of wat dacht je van een origineel cadeau voor de peter van je zoontje? Deze workshop was een complete verrassing voor peter Bart. Wat aarzelend begon, draaide uit tot een amusante namiddag. Het is echte quality time om dit samen te delen! Hij kreeg een prachtig vierluik aan het einde van de sessie, aangevuld met nog enkele abstracte werken van zijn petekind Maxim. 

VIDEO >>
 
ARTKOM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x