AANBOD

In ARTKOM kan je terecht voor workshops, teambuildings en events op maat. 

Nicky Myny is beeldend kunstenares en verdiept zich al meer dan tien jaar in het kunstzinnig dynamisch creëren en de positieve effecten ervan op je welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Haar missie: kunst en mensen samenbrengen en hen aanmoedigen om meer creativiteit te ontdekken in hun dagelijkse leven. Nicky deelt tijdens de co-creatie sessies graag haar ervaring en geeft je een heleboel tips. De unieke co-creaties (1-op-1 of in team) kunnen zorgen voor een creatieve boost op de werkvloer en in ieders persoonlijk leven.

ARTKOM ontwikkelde drie unieke formules: creative jam, team painting en corporate art. Hier vind je meer uitleg over de verschillende formules, aarzel niet om mij te contacteren mochten er nog vragen zijn of als jullie interesse gewekt is. Het zijn allesbehalve ‘klassieke’ teambuilding activiteiten, wel stuk voor stuk unieke ervaringen die zinvolle interacties kunnen teweeg brengen. CREATIVE JAM

CREATIVE JAM

Samenkomen om improviserend te creëren, dat is jammen. Wij zorgen voor de inspiratie, jij creëert vanuit je gevoel een eigen kunstwerk.

TEAM PAINTING

TEAM PAINTING

Op zoek naar een inspirerende en creatieve beleving op maat van jouw bedrijf? Sta versteld van wat jij samen met je collega’s kan creëren. Geen ervaring nodig!

CORPORATE ART

CORPORATE ART

Zet de eigenheid van jouw bedrijf letterlijk in de verf met een nieuwe blikvanger. Maak samen met Nicky Myny een authentiek kunstwerk op maat.

PRIVATE LABEL

PRIVATE LABEL

Samen met je gezin, familie of vrienden een mooi kunstwerk maken? Een creatieve beleving die jong, oud, klein en groot samenbrengt in 1 pièce unique.

AANBOD

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x