Artivist

Artivist

I am an artist and I care.

Ik ben Nicky Myny, beeldend kunstenares, vrouw, dromer, doener, Artivist. Ik gebruik mijn creatieve stem om verandering en verbinding te stimuleren. Ik ben énorm gemotiveerd om een doelgericht en duurzaam doel van creatieve zorginnovatie voor individuen en de samenleving te vervullen. Wat me ontroert zijn mensen en om een bijdrage te kunnen zijn voor mensen, hun leven en hun ontwikkeling als artiest en als mens is een zinvol deel van mijn doel.

Want creativiteit doet deugd: de werking van het creatieve proces is helend voor wie durft voelen. Creativiteit is bijzonder krachtig.

Met Artkom combineer ik mijn twee grootste passies: het plezier van kunst maken + zorgen voor mensen, door hen te helpen zichzelf te vinden. Je hoeft niet artistiek te zijn, ervaring te hebben of over te lopen van inspiratie om de positieve impact van kunst te kunnen ervaren. Ik richt me op proceskunst, naar het voorbeeld van Arno Stern. Het doel van proceskunst is de creatieve daad zelf, los van talent, vaardigheden of resultaten. Proceskunst helpt je vastgeroeste regels te overstijgen, verder te gaan dan je dacht te kunnen. Het neemt je mee op een tocht vol groei, verandering en inspiratie. Ik wil mensen meenemen. Dat is wat ik wil doen, dat is wat ik wil laten voelen. Verbondenheid met jezelf zorgt ervoor dat je je thuis voelt in je eigen lichaam en geest. Mensen zien openbloeien en hun creativiteit aanspreken geeft me energie die ik wil delen: als mensen zelf de kracht van een creatief proces ervaren, wordt hun leven en de wereld mooier.

Wij en de wereld en hebben kunst nodig omdat het ons helpt om te verbinden met onszelf en met anderen. Met de natuur en met elkaar. Zeker nu. #artmatters

Als Artivist wil ik bovendien zelf kunst creëren die belangrijke gesprekken over de wereld van vandaag kan aanzwengelen en zinvolle verandering kan stimuleren. Als onderdeel van mijn engagement om de vreugde die ontstaat bij het maken van kunst naar elke hoek van onze samenleving te brengen, lanceerde ik onlangs een fine art & corporate partnership met Roche Belux, onderdeel van de wereldwijde pionier in farmaceutica en diagnostica. Samen willen de wetenschap bevorderen om het leven van mensen te verbeteren. Because we care for (wo)men. For (wo)men who care.

Vanuit mijn ervaringen, inzichten en expertise richt ik me daarom op bedrijven die klaar zijn voor een volwaardig partnership en die kunst willen integreren in hun beleid om zo een meerwaarde te realiseren voor zowel de mensen in hun bedrijf als voor hun klanten.

Ik ben op missie om nu te doen wat de wereld van morgen nodig heeft. En we hoeven daarvoor niet op morgen te wachten.
Artivist
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x