ARTKOM+

ARTKOM+

ARTKOM+: exposeren, inspireren, connecteren

Soms moet je groots durven dromen. En dat is éxact wat ARTKOM doet, met een extra kunstruimte aan de Vaartkom, de hipste buurt van Leuven. Onder de toepasselijke naam ARTKOM+ lanceert bezielster Nicky Myny een inspirerende tentoonstellingsruimte en pop-up. In deze ruime, industriële loft kunnen kunstenaars en creatieve ontwerpers in the spotlights treden en hun realisaties met de wereld delen. Een eigen tentoonstelling of samenwerken met meerdere artistieke zielen voor een verrassende kruisbestuiving? Schilderijen, fotografie of woordkunst? Iedereen welkom! 

Neem een kijkje in onze pop-up galerie >>

Exporuimte met industriële toets 

Zoek je een bruisende expositieruimte voor een tijdelijke tentoonstelling? Wil je een hippe pop-up galerie waar je werken perfect tot hun recht komen? Search no more! ARTKOM+ is jouw witte canvas dat je op geheel eigen wijze kan invullen voor een authentieke beleving, voor één week of meerdere maanden. Laat je prikkelen door de unieke locatie, voel hoe de ruimte geschiedenis ademt en laat de creatieve energie volop stromen.

Pop-up met unieke creaties

Nicky Myny creëert een unieke beleving met haar winkel in de vorm van een loft. Een kruising tussen een boetiek en design studio. Deze plaats met moeiteloze charme is gericht op fanatici en creatievelingen met een onberispelijke smaak. Het is een toevluchtsoord voor de kunstliefhebber en tegelijkertijd de hemel voor de eclectische consument. ARTKOM+ weigert hokjesdenken en verhoogt het mysterie met een tot nu toe eerder verborgen locatie in het voormalige Marie Thumas gebouw. In deze originele setting kan je creaties ontdekken die tot stand komen door de diverse en verrassende samenwerkingen. Een must voor wie zijn weg uit het geijkte pad volgt op zoek naar authenticiteit.


Leuven Jazz @ ARTKOM+

Beeldende kunst, poëzie, juwelen, dans … Pop-up galerie ARTKOM+ zet de deuren wagenwijd open om je kunstwerken aan een groter publiek te tonen. En dus ook muziek! Kan een streepje jazz jou wel bekoren? Super, want op 19 maart geeft onze loft de aftrap van Leuven Jazz. Bovendien kan je je oren verwennen met maar liefst twee jazzconcerten. Join us voor onvergetelijke muzikale momenten!


Expositieruimte huren in Leuven

Heb je nog vragen? Benieuwd naar onze exhibition space? Kom gerust langs voor een bezoek aan onze pop-up galerie, want wij denken graag met je mee! Van een ontvangstruimte voor recepties tot ophangsystemen voor schilderijen: alles is aanwezig voor kunstenaars die hun werken willen exposeren en gasten willen verwelkomen.

  • Zaal van 52 m² met aansluitende foyer van 45 m² 
  • Vanaf € 500 excl. BTW / 10 dagen 
  • Formules op maat zijn bespreekbaar
  • Verschillende ophangmogelijkheden voorzien van railwandsystemen
  • Faciliteiten inbegrepen: elektriciteit, verwarming, vestiaire, sanitair, gescheiden toiletten, toog voor recepties, koelkasten, vaatwasser, …
  • Ligging aan de Leuvense Vaartkom, op wandelafstand van het station en met parkeerplaatsen in overvloed
ARTKOM+

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x