CREATIEVE DETOX

CREATIEVE DETOX
Weg met zelfkritiek en perfectionisme.

Leer intuïtief creatief zijn tijdens de online training.

van zaterdag 13 t.e.m. 20 maart 2021


Ja, volg de training. 

#creatievedetoxOok wel eens gedacht: vanaf mórgen ben ik echt creatief!


Dan ga ik mijn tekengerief nog eens uit de kast halen, niet langer uitstellen, een keer beginnen met dat creatief idee waar ik al maanden aan denk.


Maar als het zover is, komen er weer 100 andere dingen tussen. Of ben je die éne tekening gestart die halverwege bij een krabbel blijft en denk je: nee, dit is niet goed genoeg, waardoor het weer in de vuilbak belandt. 


Of betrap je jezelf dan even op je telefoon terwijl je door Pinterest scrolt, op zoek naar inspiratie, om na een uur of twee nog steeds in je zetel te zitten. Of lijst je creatieve ideetjes op, terwijl je niets afmaakt..?
Herkenbaar?


Je computer na een dag uitzetten en denken: had ik nu maar eens iets voor mezelf kunnen doen.


Kriebel in de vingers maar niet durven beginnen omdat je weet dat je tekening niet ‘perfect' zal zijn?


Je voorgenomen nu écht, écht, écht eens te creëren op papier of doek, en dan toch geen zin hebben om iets te doen? 


Tv kijken terwijl je eigenlijk liever iets had verwezenlijkt?


Zoveel materiaal en technieken beschikbaar, dat je niet weer waar te beginnen, en dan maar niets doet? 


Maar het kan ook anders!


En nog steeds af en toe: er zitten heel veel oncreatieve dagen tussen. 

Maar er is wel een groot verschil: die kies ik bewust. En als ik creatief WIL zijn, ben ik dat.

Dit is geen 'gewone' training creativiteit, waarin ik je technieken leer en naar een resultaat toe werk. Zo werk ik namelijk niet. 

Door de jaren heen heb ik heel veel geleerd over vrije expressie en de kracht ervan op onze persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. 

En in deze training deel ik je al mijn trucs.

  • wat creativiteit ook kan zijn, zonder een a-z plan richting een resultaat te moeten uitwerken
  • Je persoonlijkheid begrijpen, door de inzichten die je opdoet adhv de verkenningsvragen
  • Dat ‘perfect’ of ‘juist’ tekenen niet handig is. En dat het aangeleerd gedrag is, wat je ook weer kan afleren. 
  • Je krijgt de tools & kickstart om aan de slag te gaan, precies wanneer JIJ wil. Luisterend naar je intuïtie.
  • Concrete tips en handigheidjes die ik zelf toepas om ‘in de flow’ te komen, verwachtingspatronen tegengaan en prioriteiten te stellen.
Waar gaat de cursus over? Als je het moeilijk vindt om vol zelfvertrouwen en vrij te creëren en je heel erg vaak last hebt van uitstelgedrag, als het op creëren aankomt, of je bent eigenlijk een enorme perfectionist...

Dan heb ik deze training voor je gemaakt. Deze cursus gaat helemaal in op hoe ik mezelf, als enorme perfectionist, heb aangeleerd om effectief en vrij creatief aan het werk te gaan. 

Ik geef je al mijn tips, al mijn inzichten, alle blokkades waar ik doorheen ben gegaan. En ik vertel je uiteindelijk hoe ik heb bereikt om heel erg vrij expressief te worden. 

Ik denk namelijk dat iedereen het kan. Je moet alleen zelf eerst inzicht hebben in waarom het jou niet lukt. 

De training zit niet helemaal vol met lijstjes vol tips. Maar het zijn uitnodigingen om spelenderwijs iets neer te zetten waarop we dan verder op verkenning kunnen gaan om jezelf beter te begrijpen. 

In to do's van A-Z geloof ik niet helemaal. We werken op impulsen, intuïtie  emoties en associaties. De training zit vooral vol met inzichten waarom jij nu, op dit moment nog niet zo ‘vrij expressief’ bent. En snelle tips over hoe je dat wel kan worden.#CREATIEVEDETOX

In deze training leer je hoe je vrije expressie stap per stap ontwikkelt. Ideaal voor wie tot rust wil komen en tegelijkertijd zijn/haar zelfbewustzijn wil vergroten en zijn/haar creativiteit verder wil ontwikkelen. Je leert dat werken vanuit je intuïtie je het verste brengt, en je ervaart dagelijks kleine successen die zo nodig zijn voor motivatie en volledige betrokkenheid bij de training. Oh, en te ervaren dat je wèl echt creatief bent. 


Ja, ik doe mee!

WAAROM DE TRAINING UNIEK ISJuist voor wie geen kunstenaar is 

De meeste cursussen leren je technieken en werken maken. Om vervolgens beoordeeld te worden op nauwkeurigheid en reproductie. 

Ik denk dat je dàt niet eerst hoeft te doen, om toch volwaardig te kunnen genieten van de positieve effecten van vrije expressie. 

Ik leer je dus een andere manier voor vrije expressie: intuïtief creatief.

Extreem veel waarde voor een lage prijs

De live bijeenkomsten in Artkom zijn populair, er gingen je al honderden mensen voor. Dat geeft me de kans om de kennis en inzichten die ik tijdens deze ervaringen opdeed, nu te bundelen in een online aanbod. Zou ik deze ervaringen 1-op-1 met je delen, dan zou je een tienvoud aan privé mentorschap moeten investeren. 

De training vraagt slechts 4 uur van je tijd. 

Je volgt de training op een online video platform, hij bestaat uit video’s, een e-book en een opname van een Q&A over dit onderwerp. Concreet en to-the-point. Je hebt onbeperkt toegang tot de training zolang deze loopt.
AAN HET EINDE VAN DE TRAINING HEB JE DIT BEREIKT


  1. Je werkt met focus

Het lukt je om minimaal 15 min per dag vol focus een creatieve oefening te doen. Je hoeft dus niet streng voor jezelf te zijn.


  1. Geen angst meer 

Geen angst meer voor het witte blad. Je snapt nu waarom je gefrustreerd raakte als je voordien aarzelde om te creëren. 

En je hebt allemaal trucs en werkwijzen om dat niet meer te laten gebeuren.


  1. Klaar met perfectionisme

In de training heb je handvaten gekregen om te DOEN, om creatief èn zinvol te zijn. Je gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn is verhoogd.
DIT KRIJG JE IN DE MODULES TE ZIEN EN HOREN Module 1: Mindset veranderen

Je leert wat “intuïtief creatief” zijn betekent, en hoe je mindset over vrije expressie essentieel is in jouw ervaring en geluksgevoel tijdens je proces. Je bepaalt wat voor JOU vrije expressie is. 

Je leert je concentreren op je creatie, dat je centrum van bewustzijn wordt. Bij duurzame beoefening kan je veranderingen in je stemming en niveaus van geluk en welzijn ervaren. 

Module 2: Je van jezelf bewust worden

Met onze drukke agenda's kan het moeilijk zijn om na te denken over wie we zijn, onze sterke en zwakke punten, onze drijfveren en persoonlijkheden, onze gewoonten en waarden.

Deze module helpt om je blik te verruimen en je identiteit, levensstijl, doelen, relaties, en algehele levenstevredenheid te onderzoeken.


Module 3: Eigenwaarde 

Je eigenwaarde hangt af van hoe je je omgeving, anderen en jezelf ziet. Je ‘kernovertuiging’ over je creativiteit bepaalt vaak mede ons gevoel van eigenwaarde. Minder geslaagde creaties horen ook hier tot het proces. Je leert jezelf accepteren ongeacht problemen, mislukkingen en vermeende tekortkomingen. 

Module 4: Connecties en relaties

Wij zijn sociale wezens. Op creatieve en betekenisvolle manieren ga je contact maken met anderen. Relaties geven je emotionele steun en aanmoediging in moeilijke tijden. Positieve relaties geven meer plezier, doel en voldoening aan het leven.

Module 5: Verandering en problemen oplossen

Verandering is een continu proces van het herdefiniëren en verfijnen van vaardigheden, relaties en levensstijl. Verder gaan is moeilijk maar niet onmogelijk. Het vergt geduld, steun en hoop.

Je leer hoe je je houding, stemming en motivatie kan verbeteren door je meer bewust te worden van je gevoelens, gedachten en gedragspatronen.

Module 6: Angst en stress

Je leert hoe je angstige triggers kan identificeren en vermijden. En je leert het belang inzien van houding en motivatie bij het verminderen van stress m.b.v. technieken om jezelf te kalmeren, zoals lange wandelingen maken, successen vieren en bewegen. Door je te concentreren op je sterke kanten en eigenschappen, zorg je beter voor jezelf.

Module 7: Je denkvermogen stimuleren

In deze module ontdek je creatieve methoden om een verscheidenheid aan gedachten, zorgen, interesses en doelen te verkennen. Je wordt gestimuleerd om (figuurlijk) buiten de lijnen te kleuren en spelenderwijs effectiever te communiceren. Je leert meer over jezelf door ook in groep de reacties te analyseren. 


Dit zit allemaal in de online training: 


Artkom goodie bag met toolkit ontvang je thuis

t.w.v. € 25Video’s van modules

Deze training wordt gegeven op een online platform: je ontvangt dus een link waardoor je toegang krijgt om de videomodules te zien. 

t.w.v. €189E-book

Je hoeft niet zelf notities te maken. De challenges en verkenningsvragen staan in je e-book. 

t.w.v. €17Personal mentoring

1-op-1 videocall op afspraak

t.w.v. €75Q&A met Nicky

Alle vragen die mogelijk opduiken rond deze training, worden verzameld en beantwoord in een Q&A. Deelname aan de Artkom-Unity Zoom

Een ticket voor deelname aan de zoomsessie op 20 maart, om 19u. In deze zoom krijg je de kans om in groep jullie creaties, ervaringen en feedback te delen. 

t.w.v. € 44


€350

Ja, ik doe mee!
 

Over Nicky Myny

Kunstenares en mentor, Nicky (@nickymyny) heeft honderden mensen geholpen naar hun intuïtie te luisteren, vrijer te creëren en hun persoonlijke ontwikkeling naar een volgend niveau te tillen. 

Dat doet ze via haar atelier sessies waarbij ze je uitnodigt om je mee onder te dompelen in kleurrijke en spontane belevingen. Via laagdrempelige oefeningen, laat ze je geleidelijk aan je eigen werk creëren. Tijdens de vrije expressie staat niet het resultaat centraal, maar wel de mens. Dat zorgt voor magische belevingen waarbij je je verborgen potentieel ontluikt. 

Ze is ook opgeleid door Unesco-pedagoog Arno Stern en is lid van het vermaarde instituut I.R.S.E. in Parijs dat onderzoek doet naar de verschijnselen van beeldende expressie.

>>


 Voor wie is de training geschikt? 


Deze training is voor wie tot rust wil komen en tegelijkertijd het bewustzijn wil vergroten en creativiteit wil ontwikkelen. 

Ook als je enige spijt hebt dat je niet de kans had om die authentieke connectie te ervaren, is deze training geknipt voor jou!

Juist als je alle tijd en mogelijkheden hebt om vrijuit te creëren, kan dat verlammend zijn. Of neig je om dingen die je leuk vindtte kopiëren? 

Waar moet je beginnen? Hoe houd je jezelf in beweging? 


! Je hebt mensen die academische trajecten, nauwkeurigheid en reproductie heerlijk vinden! En zich vasthouden aan één bepaalde stijl of techniek. 

Maar dan is deze cursus niet geschikt. Ik ben er zelf van overtuigd dat we ook vanuit onze eigen intuïtie kunnen creëren en heb dus eigen methodes en challenges ontwikkeld ZONDER dat ik mijn aanpak in strikte vakjes stop.
Honderden keren live gedaan, nu ook online!


Klaar om gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag te gaan? 


Leuk dat je meedoet! Zodra je een ticket koopt, ben je ingeschreven. 

We beginnen zaterdag 13 maart en sluiten af op zaterdag 20 maart. 

Vanaf 13 maart krijg je toegang tot het platform en kan je op je eigen tempo de modules volgen. 

€350

Ja, dit wil ik niet missen. 

CREATIEVE DETOX

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x