CREATIVE JAM

CREATIVE JAM

Samenkomen om improviserend te creëren, dat is jammen. ARTKOM bedacht hier een unieke, beeldende variant op: de CREATIVE JAM.

“Sommige mensen jammen op muziek, maar met ARTKOM jam je op doek.”


Je hoeft geen Picasso of Da Vinci te heten om deel te nemen aan onze CREATIVE JAM. Een portie enthousiasme en zin in een creatieve boost is meer dan genoeg. Ontspan, geniet en laat je meevoeren op een golf van inspiratie richting je individuele meesterwerk op doek. 

Je krijgt een bondige introductie in het gebruik van verschillende materialen en gastvrouw Nicky Myny loodst je verder doorheen jouw eigen jungle der creativiteit in een goed uitgeruste en gezellige omgeving. Persoonlijke expressie en het spontaan creëren staan centraal zonder de nadruk te leggen op het aanleren van nieuwe vaardigheden of technieken. Als je even je dagelijkse gedachten en beslommeringen wil loslaten, is dit het ideale moment! Ga bovendien naar huis met je eigen authentieke creatie onder de arm. 


Inbegrepen:

  • professionele begeleiding van Nicky Myny

  • individueel schildersdoek (canvas 50cm x 50cm) om mee naar huis te nemen

  • gebruik van het atelier en alle materialen aanwezig


Duur: +/- 3 uur

Max. 20 deelnemers

Offerte op aanvraag. Hapjes en drankjes kunnen ook voorzien worden.

___


Maak kennis met onze verschillende varianten! Met de “CREATIVE JAM goes”-reeks gaan we op bezoek bij enkele inspirerende locaties. Laat je op doek gidsen door je omgeving en wie weet ontdek je nog enkele verborgen pareltjes bij jou in de buurt. In de “CREATIVE JAM ft.”-reeks nodigen we andere creatievelingen uit die ons begeleiden op hun eigen manier, dit kan zijn met wondermooie muziek, fantastische buikdans, inspirerende poëzie en nog zoveel meer. 


Schrijf je in, kom gerust alleen of samen met vrienden, laat je onderdompelen, (her)ontdek je creativiteit en maak je meest authentieke creatie!

CREATIVE JAM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x