02|11|2019 MINI JAM

02|11|2019 MINI JAM

Schilderen op schoot! Voor kinderen van 2 tot 6 jaar, samen met hun (groot)ouders. 

Kom samen met je (klein)kinderen jammen op doek! Alle regeltjes worden overboord gegooid: niets moet, alles mag. Duik samen met je peuter of kleuter in de wondere wereld van kleuren en texturen van alle materialen aanwezig in het atelier. 

Met de spontaniteit van het kind-zijn in de aanslag kan de MINIJAM helpen bij het ontwikkelen van concepten en het uiten van gedachten en gevoelens voor de jongsten onder ons. Laat je op sleeptouw nemen door hun creativiteit en verbeelding en ga naar huis met jullie gecreëerde meesterwerk onder de arm!

DRESS TO MESS
Trek je stoute kleren aan! ARTKOM voorziet de kinderen en hun (groot)ouders van schilderschorten, maar enkele verdwaalde spatten kunnen altijd op kleren belanden.

65 euro voor 2 uur (totaalprijs voor 1 volwassene + 1 kind). Inbegrepen: 
- je samen gecreëerde meesterwerk op doek (canvas 50x50cm) om mee naar huis te nemen
- onbeperkt gebruik van schilder- en tekenmateriaal 
- professionele begeleiding van NICKY MYNY tijdens het creatieve proces

Wij voorzien een drankje bij aankomst en versnaperingen tussendoor. Bovendien garanderen we kleine groepen (max. 10 personen) om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan alle deelnemers.

Deze JAM gaat door vanaf 6 inschrijvingen. Verwacht een herinneringsmail ontvangen minstens 2 dagen op voorhand.

ARTKOMPAS
Verras jezelf of iemand anders met onze unieke ARTKOMPAS. Kies drie CREATIVE JAMS uit onze kalender naar keuze, voeg ze toe aan je winkelmandje op de ticketpagina en geniet van €20 korting op je totaalbedrag bij je aankoop. Speciaal voor jou! 

Schrijf je in, kom gerust alleen of samen met vrienden, laat je onderdompelen, (her)ontdek je creativiteit en maak je meest authentieke creatie!

02|11|2019 MINI JAM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x