05|02|2021 PRESENTATIE PROCESS ART

05|02|2021 PRESENTATIE PROCESS ART“... ik heb geen idee wat ik in mijn creaties moet zien... ”
“... ik zou niet weten waar ik moet beginnen... ”
“ ...ik ben helemaal niet creatief... ”
 

Gedachten die misschien herkenbaar zijn voor jou? Dit zijn maar enkele van de bezorgdheden die wij al meermaals te horen kregen wanneer bezoekers ARTKOM binnen wandelden. Met onze unieke Process Art aanpak biedt ARTKOM een creatieve leidraad om even van je dagdagelijkse beslommeringen los te komen. Maar wat houdt Process Art juist in? En wat kan Process Art voor mij persoonlijk betekenen? Om dat te kunnen ontdekken organiseert ARTKOM op vrijdag 5 februari 2021 een gratis digitale presentatie gehost door Nicky Myny! 

Mensen zijn vaak te veel gericht op het behalen van een resultaat terwijl dat, zeker in dit geval, nergens voor nodig is. Bij Process Art draait het net om het proces en het plezier van het creëren en is dit al een kunstwerk op zich! Laat de dagdagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en investeer in een moment enkel en alleen voor jezelf. Ervaring of voorkennis zijn absoluut geen vereiste, enkel de goesting om te ontdekken hoe Process Art ook een verrijking voor jouw leven kan betekenen.

Geprikkeld? Schrijf je nu in om gratis deze infosessie over Process Art bij te wonen.
De presentatie Process Art gaat door op vrijdag 5 februari 2021 om 20u00. De link krijg je toegestuurd na inschrijving.Te laat?

Geen probleem! Je kan de presentatie herbekijken via deze knop.


Presentatie door: Nicky Myny

Datum: Vrijdag 05/02/2021 20u00

Duur: 1 uur

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


05|02|2021 PRESENTATIE PROCESS ART

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x