12|02|2021 PRESENTATIE GIROLI STUDIO

12|02|2021 PRESENTATIE GIROLI STUDIO


Vrije expressie en het jeu de peindre of schilderspel, daar draait het om in de Giroli Studio. Ontdek dat er geen voorkennis of ervaring nodig is om vrij te kunnen schilderen. Onze unieke Giroli Studio bevordert vaardigheden die leiden tot de ontwikkeling en versterking van de persoonlijkheid. Een schilderatelier dus maar dan net iets anders!

Unesco-pedagoog Arno Stern ontwikkelde een schilderspel volgens unieke methode. En hierin is Nicky Myny, de gastvrouw van dienst, gecertificeerd volgens het Instituut voor Onderzoek in Semiologie en Expressie in Parijs. Door het werken met maar enkele kleuren in een speciaal ontworpen ruimte, afgesloten van externe prikkels, wordt je eigen creativiteit gestimuleerd. Nicky Myny legt je tijdens deze presentatie uit hoe het spel in elkaar zit.

Mensen zijn vaak te veel gericht op het behalen van een resultaat terwijl dat, zeker in dit geval, nergens voor nodig is. In ARTKOM draait het net om het proces en het plezier van het creëren en is dit al een kunstwerk op zich! Laat de dagdagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en investeer in een moment enkel en alleen voor jezelf. Ervaring of voorkennis zijn absoluut geen vereiste, enkel de goesting om te ontdekken hoe wat wij aanbieden ook een verrijking voor jouw leven kan betekenen.

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in om gratis deze infosessie over de Giroli Studio bij te wonen.
De presentatie Giroli Studio gaat door op vrijdag 12 februari 2021 om 20u00. De link krijg je toegestuurd na inschrijving.

Ben je te laat?
Geen probleem! Je kan de presentatie herbekijken door op deze knop te drukken.Presentatie door: Nicky Myny

Datum: Vrijdag 12/02/2021 20u00

Duur: 1 uur

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

12|02|2021 PRESENTATIE GIROLI STUDIO

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x