18|03|2021 REAL TIME LIVE: Process Art  x Rose Cohr

18|03|2021 REAL TIME LIVE: Process Art x Rose Cohr

Ben je klaar om geïnspireerd te worden?

Real Time Live is het perfecte moment om virtueel samen te komen in de studio en creatieve inspiratie te krijgen. Nicky Myny zal samen met twee deelnemers in ARTKOM met Process Art aan de slag gaan. De deelnemers en Nicky werken dus niét resultaat gericht maar gaan op in het moment, hetgeen ze intuïtief uitdrukken op papier.


Deze live sessie houden we non-verbaal, zodat de kruisbestuiving tussen de muziek en schilderpraktijk kan ontstaan.


Waarom Real Time Live? Waarom nu?

Nicky Myny:
"Na vier jaar van maandelijkse creatieve jamsessies in atelier Artkom te hebben gecreëerd, nam ik de tijd om stil te staan met wat ik echt met jullie wilde delen. De groep is beperkt om o.a. de social distancing te garanderen en alle maatregelen na te leven. Maar dit houdt ons niet tegen om deze dynamische ervaring met je te delen! Het werd steeds duidelijker hoeveel ik hou van authentieke, ongescripte, in-de-moment-verbinding. Daarom hou ik ook zo van Process Art. Er zit een diepte en echtheid in de spontaniteit van intuïtief creëren die je gewoon niet krijgt met een uitgestippeld plan. LIVE met je bezig zijn is zo verkwikkend en intiem, en ik ben dankbaar dat live technologie er eindelijk is om ons in dit soort creatieve avonturen te ondersteunen!"

Wat krijg je? 
Toegang tot real time live 1-uur durende studio sessie in Artkom.


Wat krijg je te zien?
Een intuïtieve schildersessie met Nicky Myny en de deelnemers.


Wat krijg je te horen? 
Live muziek van Rose Cohr.


Klinkt dit als jouw creatieve cup of tea? Inschrijven kan via de link onderaan. Je ontvangt een bevestiging van je registratie en de link naar de online sessie per e-mail.
Process Art: Real Time Live gaat door op donderdag 18  maart 2021 om 11u00. Schrijf je nu in om de sessie te kunnen bekijken. 

Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.


Ja, ik doe mee!

Presentatie door: Nicky Myny

Datum: Donderdag 18/03/2021 11u00

Duur: 1 uur

Je kunt de sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


18|03|2021 REAL TIME LIVE: Process Art  x Rose Cohr

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x