Life/Art

Life/Art

"Creativiteit en kunst zijn van vitaal belang om te kunnen connecteren." Nicky Myny

Beeldend kunstenares

Ik ben gediplomeerd Master in de kunsten en trots lid van het I.R.S.E in Parijs, waar ik expressie semiologie studeerde bij Unesco-pedagoog Arno Stern. Mijn schilderijen zijn groot en kleurrijk en ik maak abstract expressionistische werken op papier. Daarnaast catalogeer ik mijn werken online en neem ik je zo mee op een visuele reis doorheen het leven. Het echte leven, waar verbondenheid heerst. 


Missie

Kunst geeft het leven meer kleur en betekenis. Dat is niet zomaar een kunstenaarsmotto, maar een levenskracht. Daarom heb ik Artkom opgericht een proceskunst-studio waar ik iedereen die wil begeleid in een creatief proces. Ik bied fysieke, mentale en emotionele ruimte en reik tools aan die je in beweging zetten. Ik geniet zelf enorm van het creëren van boeiende kunst en geef de energie die me dat brengt graag door. 

Kunst en creativiteit scheppen een onbeperkt kader waarin vrijheid echt bestaat en waarin magische en unieke ideeën zich kunnen ontwikkelen. Ik werk daarom graag samen met organisaties, groot en klein, om groepen en bedrijven te ondersteunen.  om zich meer verbonden te voelen met elkaar. Dankzij de kracht van creativiteit voelen teams zich meer verbonden met elkaar en met hun doel. Op die manier help ik innovatieve oplossingen te vinden als antwoord op de drukke, vreemde tijd waar we in leven.

Life/Art
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x