#GEMIS

#GEMIS

Wanneer er na het verlies van een partner weer een nieuwe liefde in het leven van de ouder komt, vraagt dat om aanpassing van alle betrokkenen. Martine Huurderman gaat in op enkele FAQ's: welke obstakels komen nieuw samengestelde gezinnen tegen? Hoe ga je hier als ouder mee om? Wat hebben kinderen nodig in deze situatie?

Martine is rouw- en verliesbegeleider, gedragsdeskundige en gespecialiseerd in nieuwe gezinnen.

Zowel ouders als kinderen zijn welkom op 'Lost & found'.
Tijdens het gesprek met de ouders, nodigt Nicky Myny de kinderen uit om in een aangepaste ruimte hun eigen (rouw)creatie op doek te zetten. Tijdens deze ARTKOM JAM schilderen zij om de geest te ontspannen, emoties uit te drukken of om speciale momenten en gevoelens vorm te geven.

Nicky Myny is kunstenares en gefascineerd door de mogelijkheden van het onbekende. Ze schildert, ontwerpt, inspireert en co-creëert. In haar atelier ‘ARTKOM’ staat niet de techniek maar de mens centraal. Deze workshop wordt eveneens begeleid door Missing You, een organisatie die kinderen, jongeren en jongvolwassenen de tijd en de ruimte biedt om te rouwen.

Huis van de Mens Leuven organiseert drie lezingen over rouw en verlies in samenwerking met Expertisecentrum ‘Omgaan met Verlies’ van Riet Fiddelaers-Jaspers, Artkom en Missing You.


#GEMIS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x