VERHAAL

VERHAAL

ARTKOM in Leuven is een artistieke loft waar creatieve jamsessies, workshops op maat en huiskamerconcerten georganiseerd worden voor iedereen die op zoek is naar een mentale, creatieve of persoonlijke boost. 

Met bezielster Nicky Myny aan het roer, stap je in ARTKOM binnen in een harmonieuze en inspirerende omgeving. Een atelier met een missie, waar ruimte is voor kunstzinnige ontmoetingen. Creativiteit is het codewoord, inzicht het geheim, transformatie de sleutel.

ARTKOM richt zich zowel op particulieren als op bedrijven met als algemene rode draad een heerlijke kruisbestuiving tussen beeldende kunst, creativiteit en muziek. Wees welkom!

#Reflecteren #Inspireren #Creëren

Hallo, ik ben Nicky Myny, founder en drijvende kracht achter ARTKOM.

Ik ben kunstenaar, modeontwerpster en creatief inspirator. Et voila! Vroeger kon ik eindeloos piekeren over mijn grote W-vragen. Wie ben ik? Welke keuzes maak ik? Wat wil ik bereiken? De molen in mijn hoofd bleef malen en ik las stapels boeken om het te begrijpen. Maar het keerpunt kwam er toen ik als jonge twintiger met een zeldzame auto-immuunziekte 2 jaar lang de ziekenhuisdeuren heb platgelopen. Ik moest noodgedwongen mijn studies psychologie stopzetten, de pauzeknop werd stevig ingedrukt en mijn leven stond ‘on hold’.

De onmacht van het ziek zijn, gaf me een dieper inzicht in mijn leven, mijn werk en relaties.

Ik kon niet anders dan loslaten, terugkeren naar de essentie en vertrouwen op mijn intuïtie. Door te schilderen en mijn lichaam voorzichtig terug ‘in actie’ te zetten, kon ik me losmaken van mijn ziekte, zorgen en negatieve gedachten. Het gaf me rust, zelfvertrouwen en beetje bij beetje werd de wereld terug mooier. Ik schilderde op mijn ritme, maar wel vanuit mijn oerkracht en experimenteerde met beeldende kunst, grafisch design, fotografie en styling. Het ‘creatief creëren’ in al zijn facetten had en heeft nog steeds een helend effect op mijn lichaam en geest, een mooie holistische gedachte die ik nu wil delen met anderen.

Ik vond een prachtige industriële loft aan de Vaartkom in Leuven en ik wist het meteen…

Hier wil ik een harmonieuze omgeving creëren om te werken, na te denken en te focussen op wat ik echt belangrijk vind. Alles komt samen in mijn creatieve cocon: mijn passie voor kunst en schoonheid, mijn creativiteit en inspiratie, mijn visie en missie, mijn coachende natuur en mijn vrouwelijke energie. Ik word gevraagd voor fantastische projecten (meer info op >> nickymyny.com) maar de meeste voldoening haal ik uit de combinatie van mijn artistieke creaties én het begeleiden van mensen. Ik zag het altijd als twee verschillende sporen, maar ze komen steeds dichterbij in ARTKOM, mijn atelier, mijn inspiratieloft die ik wagenwijd openzet voor jou.

Heb je nood aan een mentale, creatieve of persoonlijke boost? Check in bij ARTKOM!

Wie binnenstapt in de loft komt instant tot rust en voelt tegelijkertijd de energie stromen. Gun jezelf de quality time die je verdient, kom op een ongedwongen manier herbronnen en je zelfvertrouwen boosten. Als creatieve inspirator, mediator en sparringpartner wil ik jou het vertrouwen geven om echt te kunnen openbloeien en tegelijkertijd je mooiste creaties te maken. Ik wil jouw sparkle manager zijn, het geluk in jezelf opsporen en je talenten aanwakkeren om je dromen na te jagen. Als je vol vertrouwen, authentiek en emotioneel vrij gaat leven, inspireer je anderen om hetzelfde te doen en zo maken we samen de wereld beetje bij beetje mooier…

VERHAAL

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x