FOR TALENTS

FOR TALENTS

Connect, create and increase happiness.

ARTKOM is niet alleen een kunstatelier in Leuven. Het is vooral een fijne plek waar mensen naartoe komen om samen creatieve dingen te maken en helemaal op te laden. Een inspirerende locatie met een gemoedelijke sfeer waar je jezelf kan zijn en ieder idee goed is. Zoek je een leuke activiteit in Leuven met je gezin, familie, vrienden, collega’s, partners of klanten? Check in!

ARTKOM biedt verschillende activiteiten aan om samen te schilderen. Met een kopje koffie voor oma, een chocomelk voor de kleintjes of een glaasje bubbels voor de vriendinnen.

Celebrate the experience of discovery together.

Een toffe vrijgezellenavond, een leuke afterwork met de collega’s, een creatieve activiteit met de kinderen en kleinkinderen of een intiem mama-dochtermoment, … Nicky luistert graag naar jullie wensen en werkt een programma op maat uit. Je kan de loft van ARTKOM huren voor een avond, een halve of een hele dag. Hapjes en drankjes voorzien we op aanvraag. Stap in de creatieve bubbel van ARTKOM en ga naar huis met een boost en een eigen kunstwerk onder de arm.


1-OP-1 MENTORING

Ontvang de persoonlijke stimulatie en aanmoediging die je nodig hebt om thuis een proces van vrije expressie te ontwikkelen en te onderhouden.

Verdiep je ervaring na een training - groei in je vermogen om creatiever en bezielder te leven.

Ga de onvermijdelijke stemmen van kritiek en ontmoediging onder ogen die kunnen ontstaan bij het schilderen in je eentje.

Doe mee, waar je ook woont!

Online mentoring biedt je persoonlijke coaching met Nicky Myny. Er wordt een webalbum gemaakt om je schilderijen tussen en tijdens de sessies te bekijken. 

Je kunt ervoor kiezen om realtime te schilderen, of de sessies gebruiken om schilderijen te bespreken die offline zijn gedaan. Onze programma’s


FAMILY

Leuke activiteiten met grootouders, kinderen of kleinkinderen gezocht? Gevonden! Kom schilderen in het atelier van ARTKOM aan de Vaart in Leuven en creëer samen een uniek kunstwerk.

FRIENDS

Een vrijgezellenavond in Leuven organiseren met een creatieve touch? Wij zetten graag de bubbels klaar in onze mooie loft. Maak elk een eigen kunstwerk of werk samen aan één groot masterpiece.

FANS

Wil je een mooie loft huren voor een video- of fotoshoot, een event of opleiding? Kom binnen en geniet van ARTKOM, een heerlijke kruisbestuiving van muziek, dans, kunst, mode & fine food.

Anyone who enters ARTKOM will immediately relax and at the same time feel the energy flowing. There is tension, vibrance, connection, energy, dynamics, color … reflecting in the inspiring loft of ARTKOM. Being part of the co-creation opens up your mind and new conversations. Welcome!

- Nicky Myny, founder ARTKOM
FOR TALENTS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x