FOR TEACHERS

FOR TEACHERS

Inspire boundless creativity, leadership and innovation.

Gedreven leerkrachten verleggen stenen in de boeiende wereld van het onderwijs. Met een open en innovatieve blik op de wereld gidsen ze onze kinderen naar de beste versie van zichzelf. Maar hoe blijf je als leerkracht gemotiveerd en geconnecteerd? Hoe stimuleer je talentontwikkeling bij jezelf en bij jouw leerlingen?

ARTKOM ontwikkelde een online cursus en live workshops voor leerkrachten met de focus op creativiteit, dynamiek en talentontwikkeling.

Creativity is the application to tackle your challenges.

Proces art is fantastisch voor leerkrachten en leerlingen om onbevangen de creativiteit te stimuleren en vrijuit te experimenteren. Bij het tekenen, knutselen en schilderen word je aangemoedigd om te geloven in je eigen ideeën en je verbeeldingskracht. Fouten mag je omarmen als onderdeel van het leerproces. Als art facilitator brengt Nicky Myny leerkrachten de basisprincipes van proces art bij. Inspireren, creëren en reflecteren om meer inzicht te krijgen in jezelf én in je leerlingen.

ONLINE CURSUS

Ga zelf aan de slag met process art en pas de principes toe in je klas. Een online workshop voor nieuwsgierige leerkrachten en innovatieve scholen met als bonus een creatieve DIY-box. Klaar? Checken maar!

LIVE WORKSHOP

Een creatieve workshop voor leerkrachten bij jou op school of in ons kunstatelier in Leuven. Nicky Myny zorgt voor de professionele begeleiding. Enne… geen paniek. It’s painting, not rocket science!

KEYNOTE SPEAKER

Nicky Myny combineert haar psychologiekennis met een artistieke carrière. Ze heeft heel wat talenten, teams en teachers begeleid. Ze komt er graag over praten in een krachtige keynote.


Our aim is to bring soft skills and conscious education to education systems all over the world. Why wait until a human has reached adulthood to learn real-world skills? The quest to consciousness can start from adolescence and ARTKOM wants to encourage our teachers to spread this message.

- Nicky Myny, founder ARTKOM

FOR TEACHERS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x