PORTFOLIO

Artkom is niet alleen een professioneel kunstatelier, het is vooral ook een fijne plek waar creatieven samenkomen om mooie dingen te maken. Het is het resultaat van jarenlange samenwerkingen met diverse vakmensen. Die verbondenheid en liefde voor het vak zijn de basis van dit atelier. Een inspirerende locatie met een gemoedelijke sfeer, waar je jezelf kan zijn en ieder idee goed is.


CORPORATE CO-CREATIE TIJDENS SEMINARIE ROCHE

Voor een internationaal Leadership Summit van Roche Pharmaceutical werkte ARTKOM samen met DAFT Creative Production. Benieuwd naar het resultaat?

Lees meer

UNIEK CONCERT MET WIJNPROEVERIJ

Wijn proeven en ontdekken tijdens een optreden van de populaire Catalaanse band Mishima in het kader van het project #dotzenitsdorigen. In dit project gaan muziek, wijn, kunst en gastronomie hand in hand om de Catalaanse cultuur te promoten.

Lees meer

CO-CREATIE MET KLEINKIND

'De Molen', dat is de titel die kleinzoon Bas gaf aan de co-creatie. Tijdens een workshop in het atelier schilderden we allemaal samen op doek. Memorabele quality time!

Lees meer

LILI GRACE LIVE SESSION

Lili Grace performs Dreamlover Live session in ARTKOM

Lees meer

JAM OP LOCATIE

ARTKOM ging op verplaatsing naar een gezellige locatie. De canvassen en penselen werden boven gehaald in Sota Casa by Barcelona vins & cava. De deelnemers werden extra verwend met een heerlijke selectie van Catalaanse hapjes en drankjes.

Lees meer

LILI GRACE MUSIC VIDEO

Bekijk de video van hun single 'Dreamlover'.

Lees meer

ARTKOM JAM VOOR BNI

De dames van BNI Chapter Leuven Artois genoten van een ARTKOM JAM op maat.

Lees meer

ARTE REAL

Arte Réal staat voor Echte Kunst. We geloven erin dat, wanneer je iets creëert vanuit je echte pure zelf, met voldoende voorkennis en beheersing van het materiaal, je ook echte pure kunst maakt.

Lees meer

STRATEGY WAR ROOM

ARTKOM bood het KICK team een inspirerende omgeving om samen een creatieve en/of strategische uitdaging aan te gaan. Door een weloverwogen combinatie van inrichting, facilitator en proces (methodiek) maakten zij de ideeën voor en door KICK zichtbaar.

Lees meer

BRIDES OF LUCIFER

Nicky Myny ontwierp de visuele identiteit en de conceptuele kostuums voor Brides of Lucifer in 2017. Zij realiseerde de ontwerpen eigenhandig tijjdens de repetities in ARTKOM.

Lees meer

VERRASSINGSPORTRET 'PETER BART'

Wat dacht je van een origineel cadeau voor de peter van je zoontje? Deze workshop was een complete verrassing voor peter Bart. Wat aarzelend begon, draaide uit tot een amusante namiddag. Het is echte quality time om dit samen te delen! Hij kreeg een prachtig vierluik aan het einde van de sessie, aangevuld met nog enkele abstracte werken van zijn petekind Maxim.

Lees meer

VERRASSINGSPORTRET 'MOEKE 60'

Een vierluik van je (groot)moeder schilderen? Vier dochters en twee kleinkinderen waagden zich eraan, samen met Moeke. Tot ontroering toe was het een prachtige namiddag. Vol vreugde, liefde, kleur en spontaniteit!

Lees meer

KINDERJAM 2018

Is jouw kind gek op schilderen? Schuilt er een groots artiest in jouw dochter of zoon? Organiseer een waanzinnige KINDERJAM tijdens hun verjaardagsfeest. En vier je allerliefste in alle geuren en kleuren!

Lees meer

SALSA AVOND

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x