STRATEGY WAR ROOM

STRATEGY WAR ROOM

ARTKOM bood het KICK team een inspirerende omgeving om samen een creatieve en/of strategische uitdaging aan te gaan. Door een weloverwogen combinatie van inrichting, facilitator en proces (methodiek) maakten zij de ideeën voor en door KICK zichtbaar.

ARTKOM was die dag hun WAR ROOM, hun weapon of choice voor alles wat uit te denken of uit te werken valt.
We doorliepen een strategisch proces (business model bouwstenen) en organiseerden een serie creatieve sessies. Zo konden zij geconcentreerd en enthousiast met elkaar en met een uitdaging aan de slag gaan.

Werken in een war room helpt organisaties om hun (creatief) probleemoplossend vermogen te mobiliseren; samen de uitdaging analyseren, ideeën genereren, verhelderen en vervolgstappen kiezen.

  • Strategische sessie: Uiteenlopende of onuitgesproken ideeën kunnen tastbaar worden en vervolgens worden omgezet in een heldere strategie
  • Klantgericht innoveren: beter begrijpen wat er omgaat in (potentiële) klanten en daar innovatief op inspelen.
  • Design sprint: de basis kan gelegd worden voor nieuw design, bv. de huisstijl, website, merch, …

Idealiter kan het bedrijf, de werknemers elk moment tot een war room toetreden. Een war room kan zo ook groeien, evolueren.. Wanneer bepaalde doelen behaald zijn, kan er weer plaats komen voor nieuwe enz. Elke link, connectie, .. kan aangevuld worden. Na de sessie in ARTKOM, kunnen zij hun eigen war room maken. 

Kortom, deze creatieve workshop kwam tot stand op maat van Kick.

Heeft u ook interesse in een workshop op maat van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. STRATEGY WAR ROOM

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x