VERRASSINGSPORTRET

Deze workshop is dé kans voor wie geen schilderervaring heeft en behoefte heeft aan concrete begeleiding en constructies. Het enige dat ej nodig hebt is een gezonde portie geduld en een proper penseel om een portret te maken dat zeker voor gespreksstof zal zorgen.

Hier maak je je meesterwerk dat je na de schildersessie kan meenemen om aan je muur te hangen of als geschenk te geven. En dat allemaal terwijl je je creatief uitleeft en ontspant in het inspirerend atelier. Deze formule geeft veel voldoening!

Wij voorzien alles dat je nodig hebt om van het witte doek naar een afgewerkt portret te gaan. Het canvas en de materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en je krijgt professionele begeleiding van de ervaren kunstenares Nicky Myny.


Jij schildert, ARTKOM doet de rest.

Schilder simpelweg binnen de contouren volgens de samengestelde kleurenindex en zie zelf hoe het canvas tot leven komt! 

Je kan ook een portret samen schilderen met bijvoorbeeld je vriend(in), moeder/vader, (klein)kind(eren), meter/peter, collega's, ...

Desgewenst kan je een triptiek of vierluik maken zodat iedere persoon één canvas beschildert dat we nadien samenvoegen tot één geheel.

Bekijk hier enkele beelden van vorige workshops verrassingsportret


VERRASSINGSPORTRET
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x